De Kompaan

over

Buurtbak: bijna klaar voor 2023!

Samen bakken is plezant! Daarom willen we onze ruimte, een oude bakkerij, openstellen naar de buurt zodat deze gezamenlijk gebruikt kan worden door mensen die graag samen bakken en kennis hierrond willen delen. We organiseren maandelijks een Buurtbak waar we onze ovens aanzetten en buurtbewoners uitnodigen om samen te bakken in De Kompaan. Er staat op die dag telkens ook een bakactiviteit gepland maar als je liever gewoon wil binnenspringen om de ovens te gebruiken en je eigen brood of gebak wil bakken in De Kompaan, wees welkom. Het is een uitnodiging om je buren te leren kennen, om weer in groep dingen te doen en vooral om samen te genieten van vers gebak. Kom jij ook? 

2023 staat voor de deur. Samen maken we gebak op nieuwjaarsdag om mee naar huis te nemen en te delen op het feest later op de avond.

Enkele ideeën zijn worteltaart, gingerbread bundt cake en eigen gemaakte cupcakes versieren. Zelf nog een idee? Laat het ons weten via [email protected].

Al onze bakactiviteiten worden georganiseerd aan vrije bijdrage. Inschrijven is nodig als je zeker wil zijn van je plekje.

Tot dan!

zaterdag 31 december

10u-13u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven