De Kompaan

over

Buurtbak: we schenken ons gebak

Samen bakken is plezant! Daarom willen we onze ruimte, een oude bakkerij, openstellen naar de buurt zodat deze gezamenlijk gebruikt kan worden door mensen die graag samen bakken en kennis hierrond willen delen. We organiseren maandelijks een Buurtbak waar we onze ovens aanzetten en buurtbewoners uitnodigen om samen te bakken in De Kompaan. Er staat op die dag telkens ook een bakactiviteit gepland maar als je liever gewoon wil binnenspringen om de ovens te gebruiken en je eigen brood of gebak wil bakken in De Kompaan, wees welkom. Het is een uitnodiging om je buren te leren kennen, om weer in groep dingen te doen en vooral om samen te genieten van vers gebak. Kom jij ook? 

De Sint is op komst! Wij willen van deze Buurtbak gebruik maken om een stuk van het gebak aan De Elegast (Dam) te schenken: zij hebben binnenkort een sinterklaasfeest en kunnen zo iedereen warm ontvangen!

We plannen speculaas, kaneel rolletjes en de variant met chocolade te maken. We voorzien hier ook de ingredi├źnten voor een degelijke hoeveelheid. Zelf nog een idee? Laat het horen via [email protected].

Al onze bakactiviteiten worden georganiseerd aan vrije bijdrage. Inschrijven is nodig als je zeker wil zijn van je plekje.

Tot dan!

zaterdag 3 december

13u-17u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven