De Kompaan

over

buurtmaaltijd + theater

Koken doen we altijd vanaf 15u, deze keer met extra hulp.

Eten vanaf 18u.

Theatervoorstelling van Teatro di Nascosto om 19u!

Met de voorstelling Zaatar brengt theatergroep Teatro di Nascosto (Verborgen Theater) waargebeurde verhalen over het leven in de Westelijke Jordaanoever en Gaza, Palestina. Palestijnse en Europese acteurs laten je even in het leven stappen van mensen die in een compleet andere situatie verkeren dan wij. Mooie, verdrietige, feestelijke en kwetsbare verhalen wisselen elkaar af. Daarnaast laat Palestijns muzikant Zaid Ayasa van zich horen op zijn darabuka.

De voorstelling duurt een uurtje en we plannen af te sluiten om 21u.

ETEN EN THEATER AAN VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Over Teatro di Nascosto:

Teatro di Nascosto is bekend om haar diepgaand werk in conflictgebieden in het Midden-Oosten. De organisatie staat onder leiding van artistiek leider Annet Henneman en bestaat uit een internationaal ensemble van acteurs die werken en wonen in Palestina, Iran, Irak, Egypte, Syrië, Koerdistan, Oekraïne, Duitsland, Denemarken, Italië, Engeland, België en Nederland.

De methode theaterreportage is de afgelopen 20 jaar ontwikkeld door Annet Henneman en brengt journalistiek, theater en antropologie samen. De methode is gericht op het overbruggen van ‘de kloof’ tussen degenen die leven in onderdrukking, oorlog en bezetting en degenen die in het westen leven.

woensdag 22 juni

vanaf 15u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven