De Kompaan

over

donderdeegdag

Op donderdag bereiden we het deeg voor (meten, mixen, rijzen, vormen, rusten) en vrijdag is bakdag. Kristina laat je elke week werken aan een ander recept. Naast de ervaring en de kennis, zorgen we er voor dat je steeds naar huis gaat met een (stuk) brood.

Je bent steeds welkom op donderdag- en vrijdagochtenden van 9u tot 12u. Deelnemen is gratis en je moet niet inschrijven. Kom je één keer of elke week, jouw keuze! Kleur dus alvast de donderdag- of vrijdagochtenden in je agenda.

Hou deze pagina in de gaten want het uur zou nog een beetje kunnen veranderen.

Naast deelnemers zoeken we ook SUPPORTERS voor ons bakhuis. Een supporter koopt een abonnement voor ons brood, en schrijft zich zo in voor een periode van drie maanden (oktober tot december). Laat je verrassen want elke week krijg je een ander soort brood uit een andere cultuur. Dankzij jouw steun hebben we een berekenbare afzetmarkt en inkomen waarmee we dit project ook in de toekomst mogelijk kunnen maken. Schrijf je hier in voor een broodabonnement en laat je gegevens achter.

We hebben een minimumprijs van 50€ voor 3 maanden wekelijks een brood (12 weken). Daarnaast kan je een kleine meerprijs te betalen om het project te steunen en het in de toekomst verder mogelijk te maken.

donderdag 12 oktober

9u - 12u

De Kompaan, Wijnegemstraat 27, 2140 Borgerhout