De Kompaan

over

Uitgesteld naar 6 Mei: Glutenvrij bakken / een workshop

Er zijn veel mensen die gewone dagdagelijkse lekkernijen niet kunnen eten omdat er gluten inzitten. Nina Mancini, die er alle ervaring in heeft, leert ons graag bij hoe we nu juist bakken zonder gluten. Even lekker en goed voor iedereen.

Tijdens de workshop werk je een zuurdesembrood helemaal af van begin tot eind. Je komt alle belangrijke basisinfo te weten over het deeg, kneden, rijstijd, … en je leert het brood ook correct te bakken in een broodoven. Er is zelfs soep voorzien als middageten.

De Kompaan heeft goed bakmateriaal en Rofco (brood)ovens ter beschikking maar we dromen van een ploegje mensen dat hier mee aan de slag wil gaan. Je ziet het minder en minder zulke bakkerijen als op de foto hierboven. Dat vinden wij jammer! In onze verbeelding zijn dit geen professionele bakkers maar mensen die het plezier en kennis van het bakken willen delen. We geven daarom de voorkeur aan mensen die zich echt willen engageren en organiseren een tweede moment op 6 mei om alles nog eens op te frissen en zelf aan de slag te gaan. Geef bij je inschrijving dus zeker aan of je interesse hebt deel uit te maken van de bakploeg.

Er is plaats voor 8 mensen.
Je neemt deel aan een vrije bijdrage. Dat betekent niet dat de workshop gratis is, maar je geeft wat je kan. De richtprijs is 25€ per persoon (soep en brood als middageten inbegrepen). Deze bijdrage kan je cash ter plaatse betalen of overschrijven naar De Kompaan op het rekening nummer BE64 0689 3993 2552, met vermelding van je naam en de datum van de workshop.

zaterdag 6 mei

10u - 16u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven