De Kompaan

over

keukenpraat

Komende woensdag, aansluitend op de soep, is er een bijeenkomst van de kookploeg. We zullen dromen delen en ideeën uitwisselen voor de (verre en nabije) toekomst van de buurtkeuken. Alle geïnteresseerden zijn welkom, zowel bekenden van de Kompaan als nieuwelingen. Wij zullen wat lekkers voorzien. Woensdag 16 februari om 20u in de keuken. Tot dan!

Extra info over koken in De Kompaan:

De kookactiviteiten van De Kompaan zijn heel divers: verwerken van oogstoverschotten, nieuwe recepten uitproberen, groenten of fruit bewaren voor de winter, kennis uitwisselen, … De Kompaan wil kennis over het maken en verwerken van voedsel helpen delen en verspreiden.

Op woensdag 16 februari kom je meer te weten over de activiteiten die De Kompaan nu al in gedachten heeft voor 2022. Maar er is meer want je kan ook zelf De Kompaan mee maken. Stiekem hopen we dan ook op koks die niet enkel willen deelnemen maar zich ook willen engageren voor de kookploeg van De Kompaan: een groepje mensen dat gezamenlijk koken met en voor buren of onbekenden als deel wil zien van hun leven. Een nieuwe gewoonte: af en toe eens uit de eigen keuken breken en naar De Kompaan komen om dit ritueel te delen.

 

woensdag 16 februari

20u-21u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout