De Kompaan

over

oogstmarkt deelfeest

De voorbije maanden hebben we zoveel geoogst en verwerkt dat onze kelders en kasten goed vol zitten en we er deze winter wel tegenaan kunnen. Maar ik heb misschien kilo’s aardbeien confituur en jij hebt chutney. Iemand is met perziken aan de slag gegaan en iemand anders zal de hele winter appelmoes moeten eten, …

Daarom dit oogstfeest!
We delen en ruilen met elkaar wat we de voorbije maanden gemaakt hebben. We delen en ruilen het plezier, de smaak, het recept, het verhaal, … en samen gaan we een gevarieerde winter tegemoet.

Inschrijven is niet verplicht, maar zo krijgen we zicht op het aantal deelnemers.

PRAKTISCH

Tussen 12u en 17u is iedereen welkom om te delen wat hij/zij/die gemaakt heeft. De eenvoudigste manier is een tafellaken mee te nemen om daarop je potjes of bereidingen te zetten. Je ruilt niet voor geld maar tegen ‘een potje’ van iemand anders. We doen dit op het Moorkensplein, op straat of bij slecht weer in De Kompaan.

Vanaf 18u eten we samen. Je mag ook pas aansluiten bij het avondeten. De Kompaan zal ook koken, maar het zou leuk zijn als iedereen iets meeneemt, zo hebben we een heel grote gedeelde maaltijd.

LOCATIE ZAL AFHANGEN VAN HET WEER
zet alvast deze datum in je agenda en hopelijk ben je nu extra gemotiveerd om iets te maken de komende weken

 

zaterdag 22 oktober

vanaf 12u oogstmarkt, vanaf 18u avondeten

de deelmarkt gaat door op het Moorkensplein - eten in De Kompaan

inschrijven