De Kompaan

over

seizoenskookworkshop: herfst!

Ontdek meer over de herfst in je keuken met De Kompaan. Je krijgt uitleg over de seizoensgroenten en -keuken en gaat onmiddellijk aan de slag. Er kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de workshop, wees er dus snel bij en schrijf je in voor de workshop!

Praktisch:

Als het kan graag het volgende meenemen:
een keukenschort
een propere keukenhanddoek
en potjes/bokalen (!) om bereidingen en overschotten mee te nemen

Deelname aan de workshop is aan vrijwillige bijdrage, maar anderzijds geven we voorrang aan de deelnemers die zich in de toekomst ook willen engageren om samen te koken in De Kompaan. Dit engagement geef je zelf vorm, maar op een bepaalde manier heb je dus wel de intentie om mee een buurtkeuken leven in te blazen.

Extra info over de workshop:

Omdat koken voor een grotere groep niet hetzelfde is als je eigen potje koken, ontwikkelde Velt een begeleidingstraject voor samenkookgroepen. De Kompaan is een geschikte plek (en organisatie) om dit traject samen te organiseren.

Het resultaat zijn 4 seizoens kookworkshops. Aan het begin van elk seizoen komen we iets te weten over ingrediënten en recepten, maar we kijken ook hoe je veilig en goed georganiseerd aan de slag gaat in de keuken.

zaterdag 17 september

13u - 18u

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven