De Kompaan

over

Vergeten Brood Centrale – broodophaling

Met onze Vergeten Brood Mobiel verzamelen wij oud, gedroogd, vergeten brood. In ruil laat u een magische bescherming achter in vorm van een Kompaantje, deze zal ons ook herinneren aan het vergeten brood.

We beginnen om 12.00 uur met het vergeten brood op te halen uit de Kompaan. We doen een rondje door de buurt tot 16u. Je herkent de Brood Mobiel aan een liedje dat gaat als volgt: Oud brood oud brood, we nemen het me, beter in de zak than in de vuilnisbak.

Op zaterdag 24 september ben je welkom in een Vergeten brood recepten laboratorium.

Wil je de VBC hosten? Is je brood taai en ga je een vers halen? Gooi het niet weg! Neem contact op met de VBC! We komen het halen en transformeren in iets nieuws! U kunt bellen: +34 697 388 155

Het brood wordt dan gesorteerd door een groep brood experten en zo verder gemalen tot een fijn meel. Het meel uit verschilende huizen wordt dan zorgvuldig gemengt (Dit is een belangrijke stap in het proces en wordt daarom heel traag en in stilte uitgevoerd). Na het mengen van verschillende kruimels wordt er geëxperimenteerd met recepten uit de hele wereld.
Tweedehands broodrecepten zijn welkom in de Centrale!

met de steun van het District Borgerhout!

woensdag 21 september

straten rond De Kompaan