De Kompaan

over

seizoenskookworkshop: zomer!

Graag nodigen we je dus uit voor de zomerkeuken bij De Kompaan op zondag 19 juni om 13u. We gaan aan de slag met seizoensgroenten en werken aan een buurtmaaltijd voor een groep van 30 personen die die avond komen eten. Je krijgt uitleg over de zomerkeuken maar ook over hoe je leert koken voor grote groepen. Er kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de workshop, wees er dus snel bij en schrijf je in voor de workshop!

Praktisch:

Deelname aan de workshop is aan vrijwillige bijdrage, maar anderzijds geven we voorrang aan de deelnemers die zich in de toekomst ook willen engageren om samen te koken in De Kompaan. Dit engagement geef je zelf vorm, maar op een bepaalde manier heb je dus wel de intentie om mee een buurtkeuken leven in te blazen.

Extra info over de workshop:

Omdat koken voor een grotere groep niet hetzelfde is als je eigen potje koken, ontwikkelde Velt een begeleidingstraject voor samenkookgroepen. De Kompaan is een geschikte plek (en organisatie) om dit traject samen te organiseren.

Het resultaat zijn 4 seizoens kookworkshops met afsluitend een avondmaal voor de buurt. Aan het begin van elk seizoen komen we iets te weten over ingrediƫnten en recepten, maar we kijken ook hoe je veilig en goed georganiseerd aan de slag gaat in de keuken.

zondag 19 juni

15u begin workshop / 18u begin avondmaal

De Kompaan, Sergeyselsstraat 16, 2140 Borgerhout

inschrijven