De Kompaan

over

buurt bulgur

De Kompaan maakt het, hoe maak jij het?

Van experimenteren kan je leren, liefst samen. Deel, maak en eet daarom jouw bulgur-recept met ons!

Bulgur kun je gebruiken als vervanger voor rijst of couscous, maar er zijn nog veel andere bereidingen te bedenken. Wij zijn ervan overtuigd dat het meer kan zijn dan dat nietszeggende graan wat achterin je keukenkastje blijft liggen. Daarom zijn we opzoek naar zoveel mogelijk originele en persoonlijke recepten van begeesterde bakkers en koks, of benieuwde beginnelingen in de keuken..

Het mag een geschreven receptje zijn, een foto uit een kookboek, een digitale link,… maak het zo klein of groot als je maar wil. Stuur het digitaal naar ons door, of kom het fysiek afleveren met een babbeltje in de Kompaan.

 

Elke woensdag in april maken buren bulgur in de buurtkeuken van de Kompaan, met één of meerdere van de recepten die we hebben verzameld.

Kom je graag je buren leren kennen en experimenteren met nieuwe recepten? Tussen 15-18u koken we samen. De maaltijd wordt gegeten tussen 18u en 20u, aan vrije bijdrage. Iedereen is welkom!

Pik je ook graag een graantje mee?

Schrijf je in om mee te koken en/of eten op:

> Woensdag 6 april

> Woensdag 13 april

> Woensdag 20 april

> Woensdag 27 april

Doe je mee met de Ramadan? Kom gerust een portie afhalen om na zonsondergang van te genieten! Neem in dat geval graag je eigen pot of pan mee.

(Buurt Bulgur wordt gesteund door het district Borgerhout)