De Kompaan

over

maaltijdcheque of broodabonnement?

Op zoek naar iets leuks en origineels? Geef je vrienden, familie of jezelf een etentje in De Kompaan cadeau. Of wat dacht je van 3 maanden heerlijk zuurdesembrood?

OPTIE 1: DE KOMPAAN MAALTIJDCHEQUE

Elke woensdag vanaf 18u kan je komen eten in De Kompaan, bijna het hele jaar rond. De maaltijd wordt gemaakt met groenten die we krijgen van buurtwinkel Safina, biowinkel The Barn en bioboerderij Moesland. Met een diverse keukenploeg bereiden we wekelijks een eerlijke vegetarische schotel, lekker en gevarieerd.

Jij geeft dit cadeau omdat je gelooft in de kracht van verbindende initiatieven die open staan voor experiment.

Je koopt deze maaltijdcheque voor 1 of meerdere maaltijden, als cadeau of voor jezelf.

Je kan jouw maaltijdcheque zelfs schenken aan iemand die je niet kent. Zo geef je een warme maaltijd aan iemand met minder financiële middelen én steun je De Kompaan.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JOUW ENIGE ECHTE DE KOMPAAN MAALTIJDCHEQUE TE BESTELLEN

 

OPTIE 2: DRIE MAANDEN BROOD VAN HET BAKHUIS

Droom jij ook van eten met een verhaal? Stel dat je brood kan spreken!

Met een broodabonnement krijg je drie maanden lang wekelijks een heerlijk zuurdesembrood, gemaakt in het bakhuis van De Kompaan: een bakkerij waar iedereen aan kan deelnemen en brood leren bakken. Het brood kan je ophalen in De Kompaan op vrijdag tussen 12u en 18u.

Het bakhuis is een plek die gesteund en geactiveerd wordt door een gemeenschap (Community Supported Bakery). Deze gemeenschap zijn de vele helpende handen met kennis, ervaring of kracht maar ook de steun van de supporters of abonnees. De Kompaan staat voor kennisdeling en verbinding in de maatschappij.

We hebben een minimumprijs van €50 voor 3 maanden brood (10 weken van 7 maart tot 31 mei en niet in de paasvakantie). Wil je het bakproject van De Kompaan steunen en het mogelijk maken voor anderen? Koop dan een solidariteitsabonnement van €60 of €75.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN BROODABONNEMENT