De Kompaan

over

vrijbakdag

Op donderdag bereiden we het deeg voor (meten, mixen, rijzen, vormen, rusten) en vrijdag is bakdag. Kristina laat je in deze periode werken aan recepten die zij kent, maar heb jij een idee of specifieke ervaring, laat het weten en wie weet bakken we volgende maand wel jouw brood! Naast de ervaring en de kennis, zorgen we er voor dat je steeds naar huis gaat met een (stuk) brood.

Je bent steeds welkom op donderdag- en vrijdagochtenden van 9u tot 12u. Deelnemen is gratis en je moet niet inschrijven. Kom je één keer of elke week, jouw keuze! Kleur dus alvast de donderdag- of vrijdagochtenden in je agenda.

Naast deelnemers zoeken we ook SUPPORTERS voor ons bakhuis. Een supporter koopt een abonnement voor ons brood, en schrijft zich zo in voor een periode van drie maanden (maart tot mei). Laat je verrassen want elke week krijg je een brood waar verschillende mensen aan hebben meegewerkt. Dankzij jouw steun hebben we een berekenbare afzetmarkt en inkomen waarmee we dit project ook in de toekomst mogelijk kunnen maken. Schrijf je hier in voor een broodabonnement en laat je gegevens achter.

We hebben een minimumprijs van 50€ voor 3 maanden wekelijks een brood (10 weken zonder de paasvakantie). Daarnaast kan je een kleine meerprijs te betalen om het project te steunen en het in de toekomst verder mogelijk te maken.

Meer informatie over het bakhuis? Kijk dan hier.

foto’s van Latifa Saber

vrijdag 22 maart

9u - 13u

De Kompaan, Wijnegemstraat 27, 2140 Borgerhout